Hiltje
Nice to stay

Route

Eigen vervoer

Dordrecht ligt zeer centraal in Nederland. Vlakbij Rotterdam, op 45 minuten van Utrecht, Amsterdam en          Den Haag. Ook in Antwerpen bent met slechts een uurtje rijden. Heeft u zin in een dag zee en strand dan zijn Hoek van Holland of Zeeland binnen het uur te bereiken. Door de goede bereikbaarheid van het appartement, is deze ook zéér geschikt voor personen die wel in de omgeving (tijdelijk) werken, maar niet in de omgeving woonachtig zijn. Het appartement is dan ook beschikbaar voor langere periodes. Dit is het beste mogelijk vanaf 2020 kijkt u gerust op onze kalender en reserveer alvast de periode dat u over het appartement wilt beschikken. Er is ook een mogelijkheid om het appartement schoon te maken. Belt u ons gerust voor alle mogelijkheden en prijzen voor een langer verblijf.


Indien u uw reservering heeft geplaatst ontvangt u van ons per mail een duidelijke beschrijving over hoe u het beste naar Dordrecht kunt rijden.

 

 

 

Openbaar vervoer 

Het appartement is perfect het bereiken met het openbaar vervoer het centraal station is op nog 10 minuten loopafstand. Ook de centrale bushalte is direct achter de woning. Mocht u met de trein komen en een fiets hebben gehuurd. Dan is deze gratis te stallen in de bewaakte en overdekte fietsenstalling zeer nabij het appartement.

 

 

Bereikbaar


Telefoonnummer: 0031-643479671 (krijgt u geen gehoor? We bellen altijd terug).                                              E-mail: hiltjenicetostay@gmail.com