Hiltje
Nice to stay

Prijzen

 

 

Het appartement is geschikt voor 4 volwassen en 1 kind tot ongeveer 4 jaar. Er zijn twee slaapkamers. Beide hebben een tweepersoonsbed. In één van de kamers kan een kinderbed worden bijgezet. Beide kamers zijn sfeervol ingericht net als ook het eetgedeelte en de woonkamer. De keuken en badkamer zijn voorzien van alle gemakken.

Huisdieren zijn toegestaan 

 

1 persoon

€  99,-


2 personen

3 personen

4 personen

5e persoon (kind max 4 jaar)

€ 110-

€ 174,-

€ 198,-

€   15,- 


huisdier per verblijf

€   10,-


Prijzen zijn inclusief bad- en bedlinnen, gratis gebruik van wifi. We bieden geen ontbijt. Echter, zorgen we voor een mandje met diverse ontbijt producten. Ook vleeswaar, kaas en eieren voor het ontbijt op de ochtend na aankomst is aanwezig. Wilt u een vers ontbijtje? De Albert Hein zit om de hoek. Ook Bakker Bart en de Mac. Donalds  zitten zéér dichtbij het appartement hier kunt u evt. een ontbijtje afhalen. 

Via het contact formulier kunt u ons laten weten met hoeveel personen u komt. U bent op de dag van aankomst vanaf 15:00 uur van harte welkom. Wij hanteren na 15:00 uur geen tijdstip voor aankomst u mag dit kun zelf bepalen. Op de dag van vertrek hoeft u pas om 11:30 het appartement te verlaten. Zodoende hoeft u zich niet te haasten op de dag van uw vertrek.

Genoemde prijzen zijn geldig tot 31-12-2023. 

U kunt ons ook eenvoudig boeken via www.booking.com/hiltje of airbnb

Reserveringen kunnen tot 14 dagen voor de dag van aankomst kosteloos worden geannuleerd.